Pınar Kulfat Ortaokulu

Vizyon: Eğitim felsefelerini,eğitim teknolojilerini ve bu alandaki tüm yenilikleri takip ederek,kendini yaşayan gelişmelere uyarlayan; Çevresinde örnek olarak gösterilen okul bileşenlerinin kendilerini mutlu ve güven içinde hissettikleri; öğrencilerin akademik başarı ve çok yönlü davranışsal gelişimlerine en üst düzeyde katkı sağlayan bir okul olmak.

Misyon: Pınar Kulfat İlköğretim Okulu; Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında TEOG sınavında 48 öğrencimizden 8´i Fen Lisesine,9´u Anadolu Lisesine,14´ü Anadolu İmam Hatip Lisesine,15´i Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine ve 2´i Sağlık Meslek Lisesine yerleşmişlerdir.

Saatler: 8.30 / 14.50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Köyceğizden öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (252) 2670007

Belgegeçer -

WEB - https://koycegizpinarkulfatortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Pınarköy Köyceğiz/MUĞLA

Yerleşim Yeri - Pınar köy / Köyceğiz / Muğla

Adres - Pınarköy Köyceğiz/MUĞLA

Ulaşım Karayolu. Saatte bir belediye araçları ile Köyceğize ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 85 Km İlçe merkezine 20 Km